Nieuwe promo's voor Miles & More kredietkaarten

De beste manier om mijlen te verzamelen blijft nog steeds het gebruik van kredietkaarten. Momenteel lopen er twee interessante promoties voor Belgische kredietkaarten. Bij Mastercard kan je tot 8.000 bonusmijlen verdienen. American Express biedt de Miles & More Premium American Express het eerste jaar gratis aan.

De actie voor een gratis Premium American Express kaart is verlengd tot en met 31/08/2019!

Het gebruik van een kredietkaart waarmee je mijlen kan verzamelen is essentieel voor de mijlenverzamelaar. Hoe contradictorisch het ook mag klinken, mijlen verdien je door je aankopen te doen met kredietkaarten en nog maar amper door te vliegen. Helaas is het aanbod op de Belgische markt redelijk beperkt. Af en toe komt er een leuke promo voorbij en dan loont het om daarvan gebruik te maken. Momenteel lopen er twee promoties, eentje voor Mastercard en eentje voor American Express.

Mastercard

Had je de laatste 12 maanden geen Brussels Airlines Mastercard en vraag je voor 16 juni 2019 de Brussels Airlines Miles & More Mastercard aan, én geef je daarna voor 15 september minstens € 1.000 uit met je kaart, dan ontvang je 8.000 bonusmijlen bovenop de gebruikelijke 2.000 welkomstmijlen! De kleine lettertjes nalezen en de kaart aanvragen kan via de website van Miles & More Mastercard.

Voor 56.000 mijlen vlieg je in de nieuwe Business Class van Brussels Airlines naar New York.

Ter herinnering, de Brussels Airlines Miles & More Mastercard kost €90 per jaar. Je verdient 1 mijl per 2 euro die je uitgeeft. Daarnaast zijn er nog een aantal verzekeringen aan de kaart gekoppeld, zoals een aankoopverzekering en een reisverzekering. Meer info vind je hier.

American Express

American Express is ook terug met een nieuwe promotie voor de Premium American Express kaart. Als je de kaart aanvraagt voor 31 augustus 2019, betaal je het eerste jaar geen kaartbijdrage. Wanneer je de kaart aanvraagt via onderstaand formulier, dan krijg je nog steeds 12.000 bonusmijlen, in plaats van de gebruikelijke 6.000.

Ook aan deze kaart zijn tal van verzekeringen, zoals een reisverzekering, bagageverzekering en aankoopverzekering gekoppeld.

Na het eerste jaar kost deze kaart €150. Je kan op ieder moment de kaart annuleren, dus als je na een jaar vaststelt dat je uitgavepatroon eerde de Preferred kaart of een Mastercard rechtvaardigt, dan kan je de kaart eenvoudigweg annuleren. De verdiende mijlen mag je houden (maar zonder status bij Miles & More en zonder Miles & More kredietkaart zullen je mijlen op termijn wel vervallen).

We vatten nog kort even de verschillen samen tussen de Preferred en de Premium American Express kaart. Een uitgebreide analyse (en vergelijking met de Miles & More Mastercard) vind je in ons vergelijkend artikel.

Brussels Airlines Miles & More
Brussels Airlines Preferred American Express
Preferred American Express
Brussels Airlines Premium American Express
Premium American Express
Kostprijs120 EUR /jaar150 EUR /jaar Promo: € 0,- voor het eerste jaar
Aansluitbonus3.000 mijlen (of 6000 via jumpseat.be)6.000 mijlen (of 12.000 via jumpseat.be)
Conversie1,25 mijl per uitgegeven Euro1,50 mijl per uitgegeven Euro
Uitgave bonus> € 10.000/jaar
= 5.000 bonusmijlen
> € 20.000/jaar
= 10.000 awardmijlen

Wil je ook één van deze American Express kaarten en er een extra vriendenbonus bovenop? Vraag dan aan Jumpseat een referral. Vul onderstaand formulier in. Geef je voornaam, achternaam en e-mailadres aan ons door, samen met de gewenste kredietkaart. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een link toe waarmee je de kaart kan aanvragen en de vriendenbonus kan verdienen.

[ninja_forms id=5]

Conclusie

Heb je nog geen Mastercard of American Express kaart? Dan kan het interessant zijn om nu een kaart aan te vragen. De bonusmijlen brengen je een heel eind op weg naar een vlucht in First of Business class.

Deze artikels kunnen je ook interesseren