Tim Baelus

3 min leestijd

26.000 mijlen bij aanvraag Miles & More American Express kaart

Heb je nog geen Brussels Airlines American Express kaart, dan heb je nu de kans om een kaart aan te vragen en daarbij te profiteren van heel wat bonusmijlen. American Express heeft een zeer interessante interessante promo gelanceerd voor aanvragen voor de premium American Express kaart. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog je kaart aan!

EDIT: Deze promotie is niet meer geldig.

Het gebruik van een kredietkaart waarmee je mijlen kan verzamelen is essentieel voor de mijlenverzamelaar. Helaas is het aanbod op de Belgische markt redelijk beperkt. Na de devaluatie van de Brussels Airlines Miles & More Mastercard, is American Express het enige alternatief om op een snelle manier veel mijlen te verzamelen. Bovendien komt American Express regelmatig met leuke promoties. Ook nu is er weer een fantastische promo voor nieuwe American Express klanten.

Ben je nog geen klant van American Express en vraag je voor 30 april de premium Brussels Airlines Miles & More American Express kaart aan, en geef je in de eerste drie maanden minstens €1500 uit met je kaart, dan ontvang je 14.000 bonusmijlen! De kleine lettertjes kan je nalezen op de website van American Express.

Bezoek de Lufthansa First Class Lounge met je Miles & More mijlen!

Bovendien komen de 14.000 bonusmijlen bovenop de normale welkomstbonus van 6000 mijlen. Vraag je de kaart aan via jumpseat.be, dan krijg je daar bovenop nog eens 6000 bonusmijlen. In totaal verdien je dan 26.000 mijlen!

Voor 56.000 mijlen vlieg je in de nieuwe Business Class van Brussels Airlines naar New York.

Helaas is deze promotie enkel geldig voor aanvragen van de Premium kaart. Voor de goedkopere Preferred kaart is er momenteel geen promotie. Vraag je de Preferred kaart aan, dan krijg je de standaard 3000 bonusmijlen en daar bovenop nog eens 3000 extra bonusmijlen als je de kaart aanvraagt via jumpseat.be

We vatten nog kort even de verschillen samen tussen de Preferred en de Premium American Express kaart. Een uitgebreide analyse vind je in ons vergelijkend artikel.

Brussels Airlines Miles & More
Brussels Airlines Preferred American Express
Preferred American Express
Brussels Airlines Premium American Express
Premium American Express
Kostprijs120 EUR /jaar150 EUR /jaar
Aansluitbonus3.000 mijlen (of 6000 via jumpseat.be)6.000 mijlen (of 26.000 dankzij huidige promo)
Conversie1,25 mijl per uitgegeven Euro1,50 mijl per uitgegeven Euro
Uitgave bonus> € 10.000/jaar
= 5.000 bonusmijlen
> € 20.000/jaar
= 10.000 awardmijlen

Wil je ook één van deze kaarten en er een extra vriendenbonus bovenop? Vraag dan aan Jumpseat een referral. Vul onderstaand formulier in. Geef je voornaam, achternaam en emailadres aan ons door, samen met de gewenste kredietkaart. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een link toe waarmee je de kaart kan aanvragen en de vriendenbonus kan verdienen.

[ninja_forms id=5]

Conclusie

Ben je van plan om dit voorjaar met Brussels Airlines te vliegen en heb je nog geen American Expres kaart? Dan kan het interessant zijn om nu een kaart aan te vragen. 24.000 bonusmijlen brengen je een heel eind op weg naar een vlucht in First of Business class.

Deze artikels kunnen je ook interesseren