Tim Baelus

3 min leestijd

Gratis vlucht bij aanvraag Miles & More American Express

Dat we fan zijn van de Brussels Airlines American Express kaart is ondertussen wel duidelijk. Verwonderlijk is dit niet, aangezien het de enige manier is om in België op snelle wijze mijlen te verzamelen. American Express is nu terug met een fantastische promo voor nieuwe klanten. Wacht dus niet langer en vraag vandaag nog je kaart aan!

Het gebruik van een kredietkaart waarmee je mijlen kan verzamelen is essentieel voor de mijlenverzamelaar. Helaas is het aanbod op de Belgische markt redelijk beperkt. Na de devaluatie van de Brussels Airlines Miles & More Mastercard, is American Express het enige alternatief om op een snelle manier veel mijlen te verzamelen. Bovendien komt American Express regelmatig met leuke promoties. Ook nu is er weer een fantastische promo voor nieuwe American Express klanten.

Ben je nog geen klant van American Express en vraag je voor 15 oktober de Brussels Airlines Miles & More American Express kaart aan, en geef je voor 31 december minstens €1500 uit met je kaart, dan ontvang je een gratis retourticket van Brussels Airlines, naar een Europese bestemming naar keuze!

Haal je voor 31 december 2017 het minimumbedrag van €1500, dan zal je in februari 2018 een code ontvangen, waarmee je je vlucht kan boeken op de speciale website. De vlucht kan geboekt worden tot 28 februari 2018, met een reisdatum tot 15 juni 2018. De kleine lettertjes kan je nalezen op de website van American Express.

Bezoek de Lufthansa First Class Lounge met je Miles & More mijlen!

Je kan het gratis vliegticket zowel met een Preferred als een Premium American Express verdienen. Bovendien komt het gratis ticket bovenop de normale welkomstbonus van 3000 mijlen voor de Preferred of 6000 mijlen voor de Premium American Express. Vraag je de kaart aan via jumpseat.be, dan krijg je zelfs respectievelijk 6000 of 12.000 bonusmijlen.

We vatten nog kort even de verschillen samen tussen de Preferred en de Premium American Express kaart. Een uitgebreide analyse vind je in ons vergelijkend artikel.

Brussels Airlines Miles & More
Brussels Airlines Preferred American Express
Preferred American Express
Brussels Airlines Premium American Express
Premium American Express
Kostprijs120 EUR /jaar150 EUR /jaar
Aansluitbonus3.000 mijlen (of 6000 via jumpseat.be)6.000 mijlen (of 12.000 via jumpseat.be)
Conversie1,25 mijl per uitgegeven Euro1,50 mijl per uitgegeven Euro
Uitgave bonus> € 10.000/jaar
= 5.000 bonusmijlen
> € 20.000/jaar
= 10.000 awardmijlen

Wil je ook één van deze kaarten en een extra vriendenbonus bovenop de gratis vlucht? Vraag dan aan Jumpseat een referral. Vul onderstaand formulier in. Geef je voornaam, achternaam en emailadres aan ons door, samen met de gewenste kredietkaart. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een link toe waarmee je de kaart kan aanvragen en de vriendenbonus kan verdienen.

[ninja_forms id=5]

Conclusie

Ben je van plan om dit voorjaar met Brussels Airlines te vliegen en heb je nog geen American Expres kaart? Dan kan het interessant zijn om nu een kaart aan te vragen. De kostprijs van een ticket naar populaire bestemmingen ligt vaak hoger dan de jaarlijkse kaartbijdrage voor de American Express kaart.

Deze artikels kunnen je ook interesseren