Jumpseat blaast zijn eerste kaarsje uit!

Exact één jaar geleden lanceerden we Jumpseat.be. Sindsdien hebben we heel wat artikels gepubliceerd, er zijn geanimeerde discussies ontstaan op het forum, en we lanceerden de allereerste alert service voor reisdeals in België. Een overzichtje van wat er de afgelopen 365 dagen zoal is gebeurd.

September 2015

In september zag Jumpseat het levenslicht met de publicatie van onze allereerste artikels. Een aantal basics, zoals Star Alliance Gold en de eerste delen van de Miles & More-reeks, en een tripreport van Tim over de Seychellen.

Oktober 2015

Oktober betekende een belangrijke stap voor Brussels Airlines, namelijk de lancering van het eigen mijlenprogramma Loop, gericht op de niet-zo-frequente reiziger waarvoor Miles & More te hoog is gegrepen. Wij publiceerden enerzijds een overview van het programma, maar ook een uitgebreide vergelijking tussen Loop en Miles & More.

November 2015

Twee tripreports verschenen er in November online: Tim vloog naar Patagonië om er te gaan trekken in Torres del Paine en Michel trok de Zwitserse bergen in.

December 2015

Kenmerkend voor December waren een aantal erg leuke deals. Zo kon je goedkoop naar Japan, bij Brussels Airlines kon je opnieuw de b.gift vouchers kopen en Orbitz gaf 50 USD korting op heel wat hotels.

Januari 2016

Januari kwam traag op gang. Weinig deals en reisnieuws, wat op zich wel kenmerkend is voor het begin van het kalenderjaar. IHG publiceerde weliswaar een (voor de verandering vrij interessante) lijst met PointBreaks, en we publiceerden onze tips voor een culinair weekendje in Londen.

Februari 2016

Verrassend nieuws in Februari. Beobank lanceerde twee kredietkaarten speciaal voor de Belgische leden van Flying Blue, het getrouwheidsprogramma van KLM-Air France. Michel geeft ook zijn tips mee voor wie een weekend naar München wil.

Maart 2016

Maart 2016 zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als één van de meest bewogen maanden uit de geschiedenis van de Brusselse luchthaven. We geven een aantal tips mee om eventuele ongemakken te voorkomen indien je tijdens het reizen wordt geconfronteerd met noodsituaties. Verder schreven we over #SNMagritte, Tim ging op citytrip naar Zagreb en Morten genoot van een weekend in Düsseldorf.

April 2016

In de reeks Miles & More-artikelen publiceerden we in april een overzicht van veelgestelde vragen, met bijhorende antwoorden. Michel schreef over zijn trip naar Toledo, en over zijn ervaring met het boeken van een Blind Booking bij Eurowings. Tim liet zich inspireren in Senegal en Gambia.

Mei 2016

Brussel stond centraal in mei: Er was de lancering van UberBLACK, de gloednieuwe Radisson RED en de nieuwe Brussels Airlines lounge: The Suite. Kristof schreef zijn ervaringen neer over Johannesburg, en Morten ging op citytrip naar Wroclaw.

Juni 2016

Met het vakantieseizoen voor de deur in juni, gaven we enkele tips mee om toegang te krijgen tot airline lounges. Jelle trok erop uit in Alicante en Brussels Airlines lanceerde zijn nieuwe Economy Privilege product voor vluchten op lange afstand.

Juli 2016

Bij heel erg veel mensen staat de maand juli met fluo aangeduid in de agenda als de maand waarin Tomorrowland plaatsvindt. Ook dit jaar verzorgde Brussels Airlines weer een hele reeks partyflights, en ook Flor vloog mee. Tim maakte dan weer heel wat foto's tijdens zijn citytrip naar Porto.

Augustus 2016

In augustus deelde ikzelf mijn tips om op stap te gaan in London. En Jumpseat zou Jumpseat niet zijn als we niet af en toe eens gingen genieten van pure luxe. Kristof trok naar de Malediven om er te gaan genieten van zon, zee en strand in het Anantara Veli hotel.

Op naar het volgende jaar!

Bovenstaande is slechts een beknopt overzicht van wat we het voorbije jaar hebben gepubliceerd. Ook op het forum worden regelmatig interessante deals en tips gepost. De meest interessante posts delen we dan ook weer op onze sociale media (Facebook, Twitter, Instagram). Voor de echte goeie deals lanceerden we een tijdje geleden de Jumpseat Alerts! Hoe je daarvoor inschrijft, kan je hier nalezen.

Op naar de volgende kaarsjes, met meer deals, inspirerende posts en tips & tricks!

Deze artikels kunnen je ook interesseren