Kristof Eyckmans

1 min leestijd

Hilton Amingiri, een foto-impressie

De Malediven blijven een vaste waarde voor luxemerken om alles uit de kast te halen, en de mooiste resorts te creëren. Hilton was reeds aanwezig met het iconische Waldorf Astoria, het populaire Conrad-resort en hun Curio Collection was reeds aanwezig in de tropische archipel. Maar sinds kort is daar Hilton Amingiri bijgekomen. Natuurlijk vonden we dit belangrijk genoeg om het zelf even uit te testen.

Hilton-hotels worden maar al te dikwijls bekeken als de middenmoot, wanneer we ze vergelijken met andere merken in de hotelindustrie. Zeker als je denkt aan de doorsnee Hilton in de Verenigde Staten waar het toch een gevestigde waarde is en waar het merendeel van hun cliënteel vandaan komt.

Maar, de Malediven zijn een plek waar veel brands alles uit de kast halen om hun trouwe klanten in de watten te leggen, zowel qua hard product maar eveneens qua soft product. En van bij de start van ons verblijf was duidelijk dat dit géén alledaagse Hilton is met de bijhorende middelmatige service.

Hopelijk kunnen de volgende impressies een betere beeld geven van wat je te wachten staat als je hier verblijft. Of, is het misschien een leuke manier om je punten te gebruiken?

Indien je vragen hebt verwijs ik met plezier naar onze Discord, waar we je van de nodige antwoorden zullen voorzien.

Deze artikels kunnen je ook interesseren