Flor Holvoet

2 min leestijd

Brussels Airlines vliegt de wereld naar Tomorrowland

Voor het vijfde jaar op rij kwamen vandaag meer dan 10.000 muziekfans met vluchten van Brussels Airlines naar België voor een sprookjesachtig weekend op Tomorrowland in Boom. Jumpseat contributor Flor ging samen met de rest van de crew festivalgangers ophalen in München.


Onder de naam Global Journey bieden Brussels Airlines en Tomorrowland pakketten aan met hotel, bus, trein of vluchten. Vanop 68 verschillende luchthavens over de hele wereld worden 108 Tomorrowland-vluchten ingelegd exclusief voor feestvierders met een Global Journey-ticket. 59 vluchten worden omgetoverd tot party flights, met muziek aan boord. Op 3 vluchten speelt zelfs een DJ een live set op 30.000 voet hoogte.

Om de feestvierders al in de juiste sfeer te brengen, organiseren 17 vertrekluchthavens een gate party  net voor het vertrek van de vlucht, helemaal in Tomorrowland-stijl. In München was er geen officiële gate party maar duurde het niet lang eer de festivalgangers zelf het feestje op gang hadden gebracht.

Zoals de vorige jaren, heeft Brussels Airlines opnieuw een van haar Airbus A330 vliegtuigen in een Tomorrowland-jasje gestoken voor de gelegenheid. Het toestel (OO-SFN) kreeg bestickering mee met het Tomorrowland logo en het thema "Live Today, Love Tomorrow, Unite Forever".

Je kon onze trip volledig volgen via Snapchat! Volg je ons nog niet, klik dan hier!

[gallery columns="4" size="medium" ids="4151,4152,4153,4154"]

Net zoals Tomorrowland zelf zijn deze vluchten een unieke belevenis. Feestjes aan de gate, feestvierders van over de ganse wereld die samenkomen voor een weekend, het draagt allemaal bij aan een topsfeer.

We sluiten deze post af met een shout out naar de topbemanning van Brussels Airlines en de feeën van Tomorrowland die van onze party flight een echt feest hebben gemaakt.

Disclaimer: Jumpseat vloog mee op uitnodiging van Brussels Airlines. Alle uitgedrukte opinies zijn echter volledig deze van de auteur.

Uitgelichte afbeelding: © Brussels Airlines

Deze artikels kunnen je ook interesseren