Verdien sneller Brussels Airlines LOOPs dankzij de LOOP Boosters!

Brussels Airlines introduceert voor LOOP heel wat nieuwe mogelijkheden om LOOPs te verdienen. Dankzij deze nieuwe partners kan je meer LOOPs verdienen, zelfs als je niet vliegt.

Even opfrissen. LOOP is het nieuwe loyaltyprogramma van Brussels Airlines, waarmee je per vlucht een aantal LOOPs verzamelt. Deze LOOPs kan je dan weer gaan gebruiken om vluchten te boeken. Meer details over LOOP vind je in ons introductie-artikel. We maakten ook al een vergelijking tussen LOOP en Miles & More.

Sinds kort kan je ook LOOPs verzamelen zonder te vliegen, en dit onder andere dankzij een aantal nieuwe partners waarmee Brussels Airlines is gaan samenwerken.

Booking.com: 3 LOOPs per uitgegeven Euro

Deze website is bij zowat iedereen wel bekend. Het is één van de bekendste websites om hotels te boeken. Booking.com heeft partnerships met ongeveer alle loyaltyprogramma's, en nu dus ook met LOOP. Wie een hotelboeking maakt via het Brussels Airlines-portaal van booking.com, kan 3 LOOPs per euro verdienen.

Hoeveel loops je verdient wordt tijdens de boeking al getoond. Vergeet niet het nummer van je LOOP-account al tijdens de reservatie in te geven om de LOOPs correct te ontvangen.
Tip: controleer altijd of de prijs van je reservatie wel het laagst is op booking.com. Een eenvoudige manier om dit te doen is door het hotel ook op te zoeken via Hotelscombined.com.

Carlson Hotels: tot 800 LOOPs én 10% korting

Bij de deelnemende Carlson Hotels krijg je een vast aantal LOOPs per verblijf. Bij Radisson Blu, Radisson RED en Quorvus Collection verdien je 800 LOOPs, bij Park Inn verdien je 500 LOOPs.

Daarbovenop kan je via LOOP boeken tegen het speciale 'LOOP-tarief', wat neerkomt op 10% korting op het standaardtarief. LOOP's kunnen ook worden verdiend op andere in aanmerking komende tarieven, niet alleen op het Speciale LOOP-tarief. Boeken doe je via de speciale portaalsite van Radisson, Bij het inchecken zal om je LOOP-nummer worden gevraagd.

Cartrawler: 3 LOOPs per uitgegeven Euro

Cartrawler is een aggregator voor autoverhuur. Met andere woorden deze site verzamelt de prijzen van een heel aantal verschillende aanbieders van huurwagens (eigenlijk net zoals Hotelscombined dat doet voor hotels). Ook hier verdien je 3 LOOPs voor elke Euro die je uitgeeft.

Hoeveel loops je verdient wordt tijdens de boeking al getoond. Vergeet niet het nummer van je LOOP-account al tijdens de reservatie in te geven om de LOOPs correct te ontvangen. Boeken doe je via de speciale portaalsite van Cartrawler.

Tips voor extra bonussen

  • Vervolledig je profiel op Loop.be om 100 extra LOOPs te ontvangen

  • Wanneer je een vlucht betaalt met LOOPs, krijg je voor die vlucht ook nog steeds LOOPs

Nodig je vrienden uit

Ook wanneer je vrienden uitnodigt om LOOPs te beginnen sparen, kan je extra LOOPs verdienen. Wanneer je iemand uitnodigt om deel te nemen aan LOOP, krijgen zowel jijzelf als je vriend 500 extra LOOPs na hun eerste vlucht.

Wil jij ook graag 500 extra LOOPs ontvangen na je eerste vlucht? Vraag dan aan Jumpseat een referral. Geef je voornaam, achternaam en e-mailadres aan ons door via onderstaand formulier. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een link toe waarmee je lid kan worden van LOOP en de vriendenbonus kan verdienen.

[ninja_forms id=8]

Disclaimer: Dit artikel bevat affiliate links. Jumpseat kan een compensatie ontvangen wanneer je deze links gebruikt. Bij het gebruik van de vriendenbonus van LOOP ontvangen de nieuwe account als Jumpseat 500 LOOPs. Lees hier meer over ons beleid.

Deze artikels kunnen je ook interesseren