Tim Baelus

1 min leestijd

Verdien dubbele mijlen bij Decathlon.be

Zoals we je eerder al uitgelegd hebben, is een Brussels Airlines kredietkaart onontbeerlijk om de edele sport van het mijlen verzamelen te beoefenen. Hoewel het sparen van mijlen bij ons (in tegenstelling tot in de VS) eerder een tocht van lange adem is, zijn er af en toe toch promoties waarbij je je mijlensaldo een duwtje in de rug kan geven.

Tijdens de maanden september en oktober krijg je bij volgend handelszaken, die sinds kort betalingen met American Express aanvaarden, dubbele mijlen bij je aankopen:

Voor mij persoonlijk is decathlon.be het interessantste. Voor een aantal avontuurlijke trips die nog op de planning staan (blijf ons lezen voor meer info :) ), kan ik wel wat materiaal gebruiken. Onder andere een GoPro, wat technische trekkingkledij, kampeerspullen,... moet ik sowieso nog kopen. Dit is dus een ideale gelegenheid om mijn mijlensaldo wat aan te dikken!

Heb je nog geen American Express-kaart en had je er toch graag één gehad? Geef dan je gegevens in in volgend formulier en krijg tot 12000 mijlen als welkomstbonus. Lees je liever eerst wat meer over de Brussels Airlines kredietkaarten? Alle details vind je hier.

[ninja_form id=5]

Heb je verder nog vragen? Laat het ons weten in de comments!

Deze artikels kunnen je ook interesseren