Jumpseat.be - Reizen vanop de eerste rij!

Een passie voor reizen in de ruimste zin, dat is wat de bijdragers aan deze blog bindt. Een passie die we met jou willen delen. Als medewerkers van travelmagic.be hebben we een aantal artikels geschreven die nog altijd relevant zijn. We vinden het dan ook jammer dat deze bron van informatie niet meer beschikbaar is. Om de waardevolle informatie die we het afgelopen jaar hebben verzameld niet verloren te laten gaan, hebben we het initiatief genomen om op eigen houtje verder te gaan. Niet om te kopiëren wat TravelMagic was, maar door onze eigen accenten te leggen.

Uiteraard houden we je op de hoogte van tips & tricks om zo voordelig mogelijk (luxueus) op reis te gaan, maar we gaan ook verder. De naam Jumpseat verwijst naar de jumpseat, de stoel in het vliegtuig net achter de piloten vanwaar je het beste uitzicht hebt. Wij zullen proberen je vanop deze stoel, vanop de eerste rij, het beste uitzicht te bezorgen op de ontwikkelingen in de reiswereld.

Deze website wordt een mix van reisnieuws, luchtvaartnieuws, reisverslagen, tips & tricks en nog veel meer. Vooral door de grote verscheidenheid aan bloggers, waarbij ieder zijn accenten zal leggen, verschijnt er voor elk wat wils op jumpseat.be.

Diepgravende artikels over de ins & outs van loyaltyprogramma's, afgewisseld met een geweldige deal, gevolgd door een verfrissend reisverslag, dat is wat je van ons kan verwachten.

Heb je zelf suggesties over wat je zeker aan bod wil zien komen? Laat het ons weten in de comments!

Deze artikels kunnen je ook interesseren