American Express VIP Shopping Days in Maasmechelen Village

Naar jaarlijkse gewoonte zijn het ook volgend weekend weer American Express VIP Shopping Days in Maasmechelen Village. Tijdens het weekend van 24 en 25 maart krijg je als Miles & More-lid tal van voordelen tijdens het shoppen. Dit jaar krijg je er ook nog eens een gratis hotelnacht bovenop...

Als lid van Miles & More krijg je tijdens de VIP shopping days een aantal extraatjes:

  • Tot 20% korting op de outlet prijzen

  • toegang tot de American Express VIP Lounge met hapjes, een drankje en live muziek (gitarist en cellist)

  • een gratis overnachting (inclusief ontbijt) voor 2 personen in Terhills Hotel, als u met uw American Express Kaart €1.000 of meer spendeert (niet geldig in de restaurants) op 24 & 25 maart 2018. (Voor details zie de algemene voorwaarden op de registratiepagina.)

  • vervoer met de busshuttle van Brussel naar Maasmechelen en terug. Reserveer uw gratis plaatsen met uw promocode AMEX18

  • Gratis vervoer met de Shopping Express® busservice tussen Brussel en Maasmechelen Village.

Wie een Platinum American Express-kaart bezit kan daarbovenop nog eens profiteren van

  • gereserveerde parking dichtbij de Village

  • toegang tot de Platinum Lounge met champagne en verfijnde hapjes

  • een uniek geschenk dat u aangeboden wordt aan de ingang van de Platinum Lounge

Uiteraard komen deze bonussen nog eens bovenop de mijlen die je kan verdienen als je met je Miles & More American Express kaart betaalt. Uiteraard tellen de aankopen ook mee voor de uitgavenbonus.

Het enige wat je hoeft te doen om van deze voordelen te kunnen genieten is je registreren op de site van Maasmechelen Village. Je ontvangt dan een voucher waarmee je je mijlen kan laten registreren. Wie de busshuttle wil gebruiken dient zich nog eens apart te registreren, instructies daarvoor staan op het inschrijvingsformulier.

Voor wie zich een nieuwe outfit wil aanschaffen, en hieruit nog wat extra mijlen wil halen, zijn deze shopping dagen zeker een aanrader.

Deze artikels kunnen je ook interesseren