Deal! Vlieg doorheen Europa vanaf € 29 enkele reis!

Nog snel even weg deze herfstvakantie? Of toch al je vakantie aan het plannen voor volgend jaar? Brussels Airlines heeft een leuke, nieuwe promotie lopen waarbij je vanaf € 29 vluchten kan boeken naar heel wat bestemmingen in Europa.

Hoe je vliegtickets boeken?

Dit aanbod is geldig op een selectie van vluchten uitgevoerd door Brussels Airlines, wanneer je rechtstreeks boekt op brusselsairlines.com

Het gaat hier specifiek om enkele reizen in Check&Go tussen Brussel en Europa, met uitzondering van Tel Aviv, Moskou, Sint-Petersburg, Tenerife en Gran Canaria. Boeken kan t.e.m. 2 oktober 2016. De uiterste reisdata staan aangegeven onder iedere bestemming op de promotiepagina.

Met dank aan @claenen om deze deal te delen!

Hoe werkt het?

De gemakkelijkste manier om de goedkoopste vluchten te zoeken is met Google Flights. Let wel, de prijs die je daar ziet zal hoger zijn dan de prijs die je uiteindelijk zal betalen op de website van Brussels Airlines zelf. Geef je gevonden data in via de promopagina om de goedkoopste tickets te boeken.

 

Voorbeeld: Zagreb voor € 29 met Brussels Airlines

Dit is een voorbeeld, je kan dus vluchten naar zowat alle bestemmingen vinden met deze korting.

Vervolgens voltooi je de boeking.

Uiteraard kan je ook twee one-ways combineren tot een retourvlucht. Gisteren merkten we dat als je rechtstreeks een retourvlucht zocht, de prijs hoger werd dan de combinatie van enkele vluchten.  Deze ochtend stelde de site van SN zelf voor om van een enkele reis een retour te maken, met op het eerste zicht het behoud van de promoprijzen.

Je kan steeds terecht op ons forum voor verdere updates en vragen. Een leuke weekendtrip gespot? Deel hem dan ook zeker met ons!

 

Deze artikels kunnen je ook interesseren