Verdien snel massa's Miles & More-mijlen met deze promo's!

Heb je nog een paar duizend Miles & More-mijlen nodig om die vlucht binnen te halen waar je al zo lang voor spaart? Geef dan nu een boost aan je spaaractie met een aantal erg interessante promoties!

Eerder deze week werden de vernieuwde Miles & More Meilenschnäppchen gepubliceerd. Elke maand plaatst Lufthansa een aantal bestemmingen in de etalage die je dan voor een verminderd aantal mijlen kan boeken. Vooral de business-class deals op lange afstand kunnen dan erg interessant zijn, zoals nu bijvoorbeeld Johannesburg voor slechts 55.000 mijlen, ipv. de gebruikelijke 105.000 mijlen.

Kom je net nog wat mijlen te kort om zo'n vlucht te boeken, dan kan één van onderstaande deals misschien net zijn wat je nodig hebt...

Extra mijlen dankzij de 70e verjaardag van Best Western!

Best Western wordt 70 jaar en geeft daarom extra Miles & More-mijlen weg. Per overnachting krijg je 3.500 awardmijlen, 7x meer dan de gebruikelijke 500 mijlen. De bonusmijlen worden 1 keer per verblijf toegekend (apart geboekte maar aaneensluitende nachten worden als 1 verblijf aanzien).

Registreren voor deze promotie kan via de Duitse website van Best Western. Alle voorwaarden van deze promotie staan op de website van Miles & More.

Een snelle blik op de hotelprijzen in België geeft voor deze promotieperiode nachten vanaf ongeveer 45 EUR.

Gaan we over de landsgrenzen kijken dan zien we dat bijvoorbeeld in Warschau er al hotels zijn vanaf 120 PLN (zo'n 27 EUR). Afhankelijk van je reisplannen kan dit dus potentieel een zeer lucratieve promotie zijn, mits je bereid bent elke dag van hotel te wisselen...

Afhankelijk van hoe goedkoop je het hotel kan boeken, "koop" je zo je awardmijlen aan een prijs ergens tussen de € 0,00771 en € 0,01285 (extra kosten niet meegerekend).

Meer mijlen nodig of geen zin om ervoor op hotel te gaan? Je krijgt nu ook awardmijlen cadeau bij 2 Duitse kranten.

60.000 awardmijlen bij een jaarabonnement op Frankfurter Allgemeine Zeitung

Deze Duitse krant heeft tot 30 september een promotie lopen waarbij je 60.000 awardmijlen ontvangt wanneer je een abonnement voor een jaar afsluit. Het abonnement eindigt automatisch na een jaar. Op deze manier "koop" je effectief awardmijlen aan €0,01338 per mijl.

18.000 awardmijlen bij een jaarabonnement op Welt Am Sonntag

Ook deze Duitse krant heeft een mogelijk lucratieve promotie lopen. Bij het afsluiten van een jaarabonnement ontvang je 18.000 awardmijlen, en nogmaals 4.000 awardmijlen mocht je daarna het abonnement voor nogmaals een kwartaal verlengen.

De kost van zo'n abonnement bedraagt € 202,80. Op deze manier kosten de awardmijlen je €0,01127 per stuk.

Let wel: In beide gevallen moet de naam op het abonnement moet dezelfde zijn als die van de Miles & More-kaarthouder, en de kranten kunnen bij deze promo enkel op een adres in Duitsland worden afgeleverd.

Andere manieren om mijlen te verdienen

Huur een auto

Zowat alle grote autoverhuurmaatschappijen (Sixt, Avis, Hertz,...) hebben overeenkomsten met o.a. Miles & More waardoor je bij elke verhuur awardmijlen kan verdienen. Bij zowel Avis, Hertz als Sixt gaat het hier om 500 awardmijlen per verhuur.

Verblijf op hotel

Iedereen zal je aanraden om hotelpunten te sparen wanneer je op hotel gaat. En in de meeste gevallen is dat ook het interessantst. Wanneer je echter slechts heel sporadisch bij een bepaalde keten verblijft, kan het de moeite lonen om uitzonderlijk voor deze overnachtingen mijlen te sparen i.p.v. punten. De meeste programma's staan dit toe in de voorkeuren van je account.

Neem een kredietkaart die (echte) awardmijlen oplevert

Brussels Airlines heeft drie co-branded kredietkaarten waarmee je awardmijlen kunt verzamelen bij elke uitgaven die je doet met de kaart. Alle voordelen van deze kaarten hebben we reeds eerder uit de doeken gedaan in dit artikel.

Conclusie

Wie een bepaald doel voor ogen heeft kan soms zeer snel mijlen verdienen door handig gebruik te maken van de juiste promo's. Het loont af en toe al eens de moeite om over de landsgrenzen te kijken of eens een andere hotelketen te gebruiken dan degene waar je meestal verblijft.

Als je mijlen "koopt" zoals bijvoorbeeld bij de kranten die in dit artikel worden vermeld, doe dit dan steeds met een concreet obectief om de mijlen ook meteen te gebruiken. Hou er ook rekening mee dat de mijlen die je op deze manier verdient steeds awardmijlen zijn, en dus niet bijdragen aan het behalen van je status. Voor een overzicht de meeste promoties kan je ook steeds terecht op de portaalsite van Miles & More.

Voor meer algemene informatie over Miles & More, of hoe je mijlen te gebruiken, kan je steeds terecht in onze uitgebreide artikelenreeks over Miles & More. Heb je een concrete vraag kan je hiervoor altijd terecht op ons forum.

 

Deze artikels kunnen je ook interesseren