Tim Baelus

2 min leestijd

Koop een vlucht naar Miami, ga gratis naar Brazilië

Ben je van plan om tijdens het voorjaar naar Miami te gaan? Dan is het nu tijd om je vluchten te boeken. Je krijgt er namelijk gratis een vlucht naar Sao Paulo in Brazilië bij! We raden aan om snel te boeken, want deze fantastische prijs zal niet lang blijven bestaan.

Regelmatig gebeurt er iets vreemd met de prijs van sommige vluchten. Om verschillende redenen kan het voorkomen dat een vlucht geboekt kan worden voor een prijs die veel goedkoper is dan normaal. Vorige week konden er ongelooflijk goedkope vluchten naar Japan geboekt worden. Deze week krijg je twee bestemmingen voor de prijs van één!

Wanneer je via kayak.com zoekt naar vluchten van Milaan naar Miami en er ineens een combinatie van Brussel naar Sao Paulo er aan toevoegt, komt de prijs uit op 440 euro. De prijs van de bijkomende vlucht naar Sao Paulo wordt dus niet meegerekend. Je vliegt met Air Europa.

Er zijn verschillende data mogelijk. Ga via dit voorbeeld naar Kayak.com en speel een beetje met de data. Boeken kan via Expedia. Laat ons zeker weten welke datum je geboekt hebt. Misschien zien we je wel in Miami of Sao Paulo :)

Aangezien het hier om een foutje lijkt te gaan, raden we je aan om nog niet meteen niet-terugbetaalbare hotel of andere boekingen te doen. Er bestaat altijd een kleine kans dat de tickets door de luchtvaartmaatschappij geannuleerd worden. Echter, in het verleden hebben we goede ervaringen gehad met error fares geboekt via Expedia en we verwachten dus ook deze keer niet echt problemen. Succes!

Deze artikels kunnen je ook interesseren