Ga in pyjama op hotel in Brussel en krijg minimum 50% korting!

Van 5 tot 8 mei organiseren een vijftigtal Brusselse hotels samen het ludieke initiatief Pyjama’s Nights. Wie in pyjama komt inchecken aan de balie krijgt dan een korting van minimum 50 procent op de kamerprijs.

Volgens de Brussels Hotel Alliance is de promo een antwoord op de huidige crisis. Sinds de terroristische aanslagen van 22 maart in de luchthaven van Zaventem en het metrostation Maalbeek, ontvangen de hotels in Brussel veel minder toeristen dan voordien.

Krijg minstens 50% korting bij onder andere Crowne Plaza Le Palace!

Een vijftigtal hotels van twee tot vijf sterren heeft zijn deelname al bevestigd. Er doen zelfs enkele hotels uit de rand op Waals- en Vlaams-Brabants grondgebied mee. De volledige lijst van deelnemende hotels:

Ook Hotel Bloom! geeft minstens 50% korting als je in pyjama komt inchecken

De reservatie moet rechtstreeks bij het hotel gemaakt worden via de website, per telefoon of aan het onthaal, en dit enkel voor reservaties gemaakt na 27 april voor één of meerdere nachten tussen 5 en 8 mei 2016. De absolute voorwaarde tot het verkrijgen van de korting is dat de gast zijn pyjama draagt bij het inchecken aan de balie van het hotel.

Ga in pyjama naar één van de deelnemende hotels? Laat het ons dan zeker weten in de comments!

Deze artikels kunnen je ook interesseren