Jelle Van den Eede

2 min leestijd

Eurostar naar Londen al vanaf € 39 enkel!

Eurostar komt regelmatig met heel aantrekkelijke tarieven op de proppen. In november zagen we het al, maar ook in januari kon je met de Eurostar naar Londen voor minder dan 40 EUR. Dit betekent dat een retourticket je amper een kleine 80 EUR kost, wat ongeveer een korting van 50% is.

Het grote voordeel van de Eurostar is dat de reistijd naar Londen korter is dan met het vliegtuig. De snelste trein brengt je er op twee uur, 11x per dag. Je vliegtijd is ongetwijfeld korter maar als je de check-in tijd erbij rekent, bespaar je wel wat geld en tijd uit door gebruik te maken van deze promo.

Denk eraan dat je deze promo eventueel kan verweven met vluchten. Soms zijn de retourvluchten Londen-Brussel(!) goedkoper dan de voor ons interessantere Brussel-Londen trajecten. Je boekt dan de Eurostar voor de heenreis (BRU-LON) en de goedkoopste retour die je kan vinden. De terugrit gebruik je niet. Daarna boek je apart een retourvlucht Londen-Brussel. De eerste van deze vluchten is dan het retoursegment van je reis, de tweede vlucht (BRU-LON) kies je lukraak en vlieg je ook niet (tenzij je die vlucht later nog kan gebruiken). De combinatie van Eurostar en retourvlucht kan dan goedkoper uitkomen dan enkel de vluchten boeken!

Reserveren doe je voor 21 maart 2016. Houd er echter wel rekening mee dat er 50.000 zitplaatsen aan dit tarief worden verkocht en dat je een verplicht retour-ticket moet boeken wil je aan de prijs van 39 EUR per rit rijden. Reizen kan tussen 21 maart 2016 en 2 juni 2016. Voor de mobiele lezers en boekers let wel op: De tarieven zijn niet beschikbaar op de Eurostar mobile app en mobile website.

Londen is één van de steden bij uitstek waar je culinair kan genieten. We schreven er hier al over.

Tickets kan je aankopen op de site van Eurostar.

 

 

Deze artikels kunnen je ook interesseren