Tim Baelus

2 min leestijd

Brussels Airlines b.gift vouchers

Naar jaarlijkse gewoonte heeft Brussels Airlines in de aanloop naar Kerstmis zijn b.gift vouchers gelanceerd. Een ideaal geschenk voor wie graag reist!

Ter herinnering: b.gift vouchers zijn vouchers die je kan aankopen via de website van Brussels Airlines en goed zijn voor een heen- en terugvlucht binnen Europa. In tegenstelling tot vorig jaar gaat het niet om een kortingsbon, maar effectief om de volledige waarde van een vlucht die je cadeau doet. De ontvanger zal dus helemaal niets meer moeten bijbetalen.

Voor 99 euro schenk je een heen- en terugvlucht binnen Europa. Er zijn, naast Brussel, 32 bestemmingen waaruit je kan kiezen:

Barcelona, Bazel, Berlijn, Bilbao, Billund, Birmingham, Boedapest, Bologna, Bremen, Bristol, Edinburgh, Genève, Göteborg, Hamburg, Hannover, Kopenhagen, Krakau, Lissabon, Londen, Lyon, Madrid, Manchester, Milaan, Nice, Oslo, Praag, Rome, Stockholm, Toulouse, Turijn, Venetië en Warschau

Reizen kan tussen 15 januari en 15 juni 2016. Ideaal dus voor een citytrip in het voorjaar. Brussels Airlines garandeert dat er per vlucht vijf plaatsen beschikbaar zijn waarvoor de b.gift voucher gebruikt kan worden, dus in principe heb je zeer veel mogelijkheden om je voucher te gebruiken. In totaal zijn er 290.000 beschikbare plaatsen. Uiteraard bestaat het risico dat voor populaire en dure bestemmingen het aantal plaatsen op je gewenste data snel uitverkocht zal zijn. Een zekere flexibiliteit kan dus wel van pas komen.

De vluchten gebeuren in Light&Relax, wat wilt zeggen dat ook bagage inclusief is (dit in tegenstelling tot de goedkopere Check&Go-tarieven, waar je moet bijbetalen voor bagage). Nieuw dit jaar is dat je ook LOOPs kan verdienen. Wanneer je een b.gift voucher koopt, verdien je 500 LOOPs per persoon. De gebruiker verdient ook zelf LOOPs op basis van de kostprijs van zijn vlucht.

De vouchers kunnen vanaf 6 januari ingewisseld worden via http://christmas.brusselsairlines.com.

Conclusie

De b.gift voucher is een cadeau waar je de fervente reiziger ongetwijfeld zeer veel plezier mee kan doen. Maar je kan ook verder denken: plan je een reis in het voorjaar naar een dure bestemming? Koop dan voor jezelf een b.gift voucher en reis met korting naar je bestemming. Heb je nog vragen, of ben je op zoek naar inspiratie? Bekijk dan zeker ons forumtopic over de b.gift vouchers.

Deze artikels kunnen je ook interesseren