Bespaar 50 USD op heel wat hotels bij Orbitz

Orbitz en MasterPass geven je 50 USD korting op vele hotels, en dit vanaf 100 USD per boeking. Deze promotie liep eerder dit jaar al eens, en was toen zeer succesvol. Mooi meegenomen: per boeking stort MasterPass nog een mooie som aan een goed doel. Boek snel want deze deal kan op elk moment voorbij zijn.

Jumpseat-forumlid Chrismeister vestigde onze aandacht op deze leuke deal.

Hoe ga je tewerk?

Surf naar Orbitz.com, en zoek je hotel voor de gewenste data. In het invulveld onderaan vul je de promotiecode MASTERPASS in.

In het overzichtsscherm kan je nu snel zien voor welke hotels de promocode geldig is. Hierbij verschijnt namelijk de boodschap "promo code eligible". Enkele voorbeelden uit het Brusselse:

Let op, je gekozen hotelkamer moet steeds duurder zijn dan 100 USD, anders is de code niet geldig. Zijn er goedkopere kamers zal Orbitz deze voorstellen, maar hier geldt de code dan niet. Let hier ook steeds goed op of je kamer al dan niet annuleerbaar is.

In onderstaand voorbeeld zijn bijvoorbeeld de eerste twee kamertypes niet geldig omdat de prijs onder de 100 USD ligt, het derde kametype dan weer wel.

Op het betalingsscherm dien je te kiezen voor de betalingsoptie MasterPass. Een nieuw scherm opent waarin je kan inloggen met je reeds bestaande MasterPass of een nieuwe pass kan aanmaken. Bij het aanmaken van deze MasterPass koppel je je kredietkaart (voor zover we weten werkt enkel MasterCard) aan de account, erg vergelijkbaar met wat we kennen van het beter gekende systeem Paypal.

De volledige details van deze promotie kan je hier terugvinden. De promo eindigt na de eerste 5.000 boekingen, of op 31/12.

Conclusie

Een heel eenvoudige manier om 50 USD te besparen voor wie op zoek is naar een leuk hotel. Het kleine ommetje langs MasterPass mag de pret niet drukken, aangezien je hierna met eender welke kredietkaart kan betalen. De ideale manier ook om eens een boetiekhotel te ontdekken als je de ketenhotels wat beu bent... Iets leuks gespot? Laat het ons weten in de comments of op het forum!

Uitgelichte foto: © Hotel Bloom! Brussel

Deze artikels kunnen je ook interesseren