Tim Baelus

2 min leestijd

Brussels Airlines vernieuwt lounges

Onze favoriete plaats op de luchthaven van Zaventem is The Loft, de lounge van Brussels Airlines in de A-pier. Deze moderne lounge kan wereldwijd als één van de betere business lounges gecategoriseerd worden. Recent is de lounge in de B-pier verfrist, waardoor je ook in deze lounge je tijd aangenaam en nuttig kan besteden.

De nieuwe lounge, The Suite genaamd, is dubbel zo groot als de oude lounge in de B-pier. Deze uitbreiding was nodig, omdat nu ook de vluchten naar Noord-Amerika vanuit deze pier vertrekken.

Net zoals in The Loft, is de lounge opgedeeld in verschillende zones, waar je kan rusten, werken, lezen of eten.

Met The Loft en de prachtige vliegtuigen Rackham, Magritte en Trident, profileert Brussels Airlines zich als een Belgische luchtvaartmaatschappij met een focus op de Belgische identiteit en cultuur. Dat is met The Suite niet anders. Getuige hiervan zijn de verwijzingen naar Magritte die in de lounge zijn aangebracht en de focus op Belgische specialiteiten en, vooral, bieren :)

De lounge is uiteraard ook toegankelijk voor Star Alliance gold leden die met een andere Star Alliance maatschappij dan Brussels Airlines vliegen. Ook wanneer je business class vliegt met één van de partnermaatschappijen die gebruik maken van de lounge heb je toegang.

Naast The Suite in Brussel, is een paar dagen geleden trouwens ook een nieuwe lounge ingehuldigd in Kinshasa (die ook The Suite heet). Wij hebben de oude lounge in Kinshasa nooit bezocht, maar we hebben ons laten vertellen dat de renovatie daar ook meer dan welkom was.

We kunnen niet wachten om de nieuwe lounge(s) zelf eens te gaan uittesten. Ben jij al in The Suite geweest? Laat ons dan zeker in het forumtopic weten wat je er van vond!

Foto's artikel: © Brussels Airlines

 

Deze artikels kunnen je ook interesseren